www.e-laboratoria.pl

Miernik zawartości tłuszczu w mięsie MEAT FATMETER

Interfejs USBMożliwość programowaniaIP65 - klasa szczelności IP65

Pozwala zastąpić skoplikowane i niezwykle czasochłonne metody analityczne poprzez błyskawiczny pomiar zawartości tłuszczu w mięsie. Dzięki zaprogramowanym charakterystykom, pozwala na określenie zawartości tłuszczu z uwzględnieniem specyfiki danego rodzaju mięsa. Wyniki mogą być zapisywane w podręcznej pamięci (do 1000 wyników łącznie z numerem próbki, wartością średnią, datą i czasem pomiaru) lub transmitowane do komputera.

  • pomiar natychmiast po przyłożeniu czujnika do próbki  i naciśnięciu przycisku, natychmiast wyświetlana jest procentowa zawartość tłuszczu w tkance 
  • pomiar jest szybki i całkowicie bezinwazyjny - nie narusza tkanki i nie wpływa na jakość handlową próbki
 
Conbest 1991-2017
Film utrzymywany na zewnętrznym serwerze YouTube.
Jakość odtwarzanego filmu może zależeć od przepustowości łącza internetowego.

Dostępne wersje produktu



SKUNazwa produktuUwagiIlość
273-00-5 Miernik zawartości tłuszczu MEAT FATMETER - 992 głowica mała
Porównaj
273-00-1 Miernik zawartości tłuszczu MEAT FATMETER - 1092 głowica duża
Porównaj
Wkladaj towary do koszyka by otrzymać szybką ofertę z cenami, terminami dostaw i kontaktem do Twojego doradcy technicznego.

Szczegóły

Pozwala zastąpić skoplikowane i niezwykle czasochłonne metody analityczne poprzez błyskawiczny pomiar zawartości tłuszczu w mięsie. Dzięki zaprogramowanym charakterystykom, pozwala na określenie zawartości tłuszczu z uwzględnieniem specyfiki danego rodzaju mięsa. Wyniki mogą być zapisywane w podręcznej pamięci (do 1000 wyników łącznie z numerem próbki, wartością średnią, datą i czasem pomiaru) lub transmitowane do komputera.

  • pomiar natychmiast po przyłożeniu czujnika do próbki  i naciśnięciu przycisku
  • wyświetlana jest procentowa zawartość tłuszczu w tkance 
  • pomiar jest szybki i całkowicie bezinwazyjny - nie narusza tkanki i nie wpływa na jakość handlową próbki
  • dokładność:
    • ± 0.5% do ± 1.0% (w zakresie 2 do 15%)
    • ± 1.0% do ± 2.0% (w zakresie 16 to 30%)
    • ± 2.0% do ± 4.0% (w zakresie 31% i wyżej)

 

 

    Zobacz na wyniki testów porównawczych
z metodami laboratoryjnymi Foss-Let oraz Bligh and Dyer

 

 

Parametry techniczne

Nr katalogowy 273-00-1X
Uwagi Przeznaczony do mięsa ryb
 
Conbest 1991-2017
Film utrzymywany na zewnętrznym serwerze YouTube.
Jakość odtwarzanego filmu może zależeć od przepustowości łącza internetowego.
View FileAkredytacja AQISA    Rozmiar: (88.46 KB)
View FileLista dostępnych kalibracji dla różnych rodzajów mięs    Rozmiar: (99.63 KB)

Parametry techniczne

Opiekun produktu Bezpośredni kontakt do osób specjalizujących się w tej grupie produktów:

Daniel Kosman - tel: +48 12 261 95 14
Roman Domagała - tel: +48 12 261 95 04


Kontakt ogólny - tel: +48 12 261 95 00

supporcik

PODOBNE PRODUKTY

Zapytaj o ten produkt

7 + 5 = podaj wynik (np: 3 + 2 = 5)

* Pola wymagane
W pierszej kolejności odpowiadamy na pytania od firm i instytucji. Jeżeli chcesz zapytać o ceny, dodawaj produkty do koszyka by przesłać zapytanie ofertowe.

Rekomendowani producenci