www.e-laboratoria.pl

Testy na obecność bakterii i grzybów Food Stamp

Testy Food Stamp Rodac™ to łatwe w użyciu, zgodnie z HCCAP oraz CCP, szybkie testy do mikrobiologicznej kontroli powierzchni roboczych, produktów spożywczych, mięsa, a także stopnia czystości rąk pracowników oraz narzędzi*). Umożliwiają wykonanie badań mikrobiologicznych bez specjalistycznego wyposażenia laboratoryjnego i przygotowania naukowego.

  • gotowe do natychmiastowego użycia
  • nie wymagają dodatkowych odczynników ani apratów odczytowych
  • powierzchnia kontaktowa:10cm2
  • użycie: mocno docisnąć agar do kontrolowanego miejsca, zamknąć górną pokrywkę, całość umieścić w inkubatorze na określony czas.

Dostępne wersje produktu



SKUNazwa produktuIlośćPrzeznaczenieUwagiIlość
079-03-DESO30 Food Stamp DESO-30 30 szt. test na obecność bakterii z grupy colli czas inkubacji 24godz. w temp.37°C lub 48godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-DESO100 Food Stamp DESO-100 100 szt. test na obecność bakterii z grupy colli czas inkubacji 24godz. w temp.37°C lub 48godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-MLCB30 Food Stamp MLCB-30 30 szt. test na bakterie Salmonella czas inkubacji 24-48godz. w temp. 37°C
Porównaj
079-03-MLCB100 Food Stamp MLCB-100 100 szt. test na bakterie Salmonella czas inkubacji 24-48godz. w temp. 37°C
Porównaj
079-03-PDA30 Food Stamp PDA-30 30 szt. test na obecność grzybów czas inkubacji 48-72godz. w temp. 30°C
Porównaj
079-03-PDA100 Food Stamp PDA-100 100 szt. test na obecność grzybów czas inkubacji 48-72godz. w temp. 30°C
Porównaj
079-03-SA30 Food Stamp SA-30 30 szt. test na obecność grzybów czas inkubacji 48-72godz. w temp.30°C
Porównaj
079-03-SA100 Food Stamp SA-100 100 szt. test na obecność grzybów czas inkubacji 48-72godz. w temp.30°C
Porównaj
079-03-SMA30 Food Stamp SMA-30 30 szt. test na ogólną liczbę bakterii czas inkubacji 24-48godz. w temp. 37°C lub 48-96 godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-SMA100 Food Stamp SMA-100 100 szt. test na ogólną liczbę bakterii czas inkubacji 24-48godz. w temp. 37°C lub 48-96 godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-TCBS30 Food Stamp TCBS-30 30 szt. bakterie Vibrio parahaemolyticus czas inkubacji 24-48godz. w temp. 37°C
Porównaj
079-03-TCBS100 Food Stamp TCBS-100 100 szt. bakterie Vibrio parahaemolyticus czas inkubacji 24-48godz. w temp. 37°C
Porównaj
079-03-TGSE30 Food Stamp TGSE-30 30 szt. bakterie Staphylococcus aureus czas inkubacji 48 godz. w temp. 37°C lub 72-96 godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-TGSE100 Food Stamp TGSE-100 100 szt. bakterie Staphylococcus aureus czas inkubacji 48 godz. w temp. 37°C lub 72-96 godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-XGAL30 Food Stamp X-GAL-30 30 szt. test na bakterie z grupy coli czas inkubacji 24godz. w temp. 37°C lub 48godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-XGAL100 Food Stamp X-GAL-100 100 szt. test na bakterie z grupy coli czas inkubacji 24godz. w temp. 37°C lub 48godz. w temp. pokojowej
Porównaj
079-03-XMG30 Food Stamp X-MG-30 30 szt. test na bakterie Escherichia i z grupy coli czas inkubacji 18-22 godz. w temperaturze 35°C
Porównaj
079-03-XMG100 Food Stamp X-MG-100 100 szt. test na bakterie Escherichia i z grupy coli czas inkubacji 18-22 godz. w temperaturze 35°C
Porównaj
079-03-XSA30 Food Stamp X-SA-30 30 szt. test na bakterie Staphylococcus aureus czas inkubacji 22-24 godz. w temperaturze 35°C-37°C
Porównaj
079-03-XSA100 Food Stamp X-SA-100 100 szt. test na bakterie Staphylococcus aureus czas inkubacji 22-24 godz. w temperaturze 35°C-37°C
Porównaj
079-03-CA30 Food Stamp CA-30 30 szt. bakterie Bacillus cereus czas inkubacji 24-48godz. w temperaturze 37°C
Porównaj
079-03-CA100 Food Stamp CA-100 100 szt. bakterie Bacillus cereus czas inkubacji 24-48godz. w temperaturze 37°C
Porównaj


SKUNazwa produktuIlośćPrzeznaczenieUwagiIlość
079-03-MSEY30 Clean Stamp MSEY-30 30 szt. gronkowiec złocisty czas inkubacji 24-48godz. w temperaturze 35°C
Porównaj
079-03-MSEY100 Clean Stamp MSEY-100 100 szt. gronkowiec złocisty czas inkubacji 24-48godz. w temperaturze 35°C
Porównaj
Wkladaj towary do koszyka by otrzymać szybką ofertę z cenami, terminami dostaw i kontaktem do Twojego doradcy technicznego.

Szczegóły

Testy Food Stamp Rodac™ (Replicate Organism Detection and Counting) to łatwe w użyciu, zgodnie z wymogami HCCAP oraz CCP, szybkie testy do mikrobiologicznej kontroli powierzchni roboczych, produktów spożywczych, mięsa, a także stopnia czystości rąk pracowników oraz narzędzi*). Umożliwiają wykonanie badań mikrobiologicznych bez specjalistycznego wyposażenia laboratoryjnego i przygotowania naukowego. Food Stamp to specjalnie przygotowane, lekko wypukłe żelowe podłoże agarowe, przyklejone do plastikowej mikroszalki.

  • powierzchnia kontaktowa:10cm2
  • sposób użycia: mocno docisnąć agar do kontrolowanego miejsca zamknąć szalkę górną pokrywką umieścić w inkubatorze na określony czas.

 

*) Testy FoodStamp nadają sie do powierzchni suchych, lekko wilgotnych i o niskiej chropowatości. Nie nadają sie do cieczy.

Parametry techniczne

Nr katalogowy 079-03-XXX

Custom Tab Content 1

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options � this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether it�s a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between � possibilities are limitless.

Parametry techniczne

Opiekun produktu Bezpośredni kontakt do osób specjalizujących się w tej grupie produktów:

Daniel Kosman - tel: +48 12 261 95 14
Roman Domagała - tel: +48 12 261 95 04


Kontakt ogólny - tel: +48 12 261 95 00

supporcik

PODOBNE PRODUKTY

Zapytaj o ten produkt

1 + 5 = podaj wynik (np: 3 + 2 = 5)

* Pola wymagane
W pierszej kolejności odpowiadamy na pytania od firm i instytucji. Jeżeli chcesz zapytać o ceny, dodawaj produkty do koszyka by przesłać zapytanie ofertowe.

Rekomendowani producenci