Dostępne wersje produktu
SKU | Nazwa produktu | Uwagi | Ilość | |
120-37-07 | Łaźnia butyrometryczna na 36 butyrometrów LWB-36D | sterownik cyfrowy |
Porównaj
|
|
120-37-08 | Łaźnia butyrometryczna na 36 butyrometrów LWB-36A | sterownik analogowy |
Porównaj
|
|
Akcesoria
SKU | Nazwa produktu | Ilość | |
120-37-17 | statyw na 36 butyrometrów do łaźni LWB-36 |
Porównaj
|
Szczegóły
LWB-36D z programatorem i cyfrowym wyświetlaczem temperatury nastawionej i aktualnej;
- czujnik temperatury - sensor PT-100;
- zabezpieczenie przed przegrzaniem (np: gdy łaźnia jest pusta);
- programator czasu pracy od 1 do 99 minut z sygnałem akustycznym wyłączenia;
- obudowa ze stali nierdzewnej.
Parametry:
- zakres regulacji temperatury do 100°C;
- wymiary zewnętrzne 396 x 331 x 265 mm;
- pojemność max. 18.0 l;
- ciężar 8.8 kg;
- zasilanie 230 V / 50-60 Hz.
LWB-36A z analogowym nastawem temperatury oraz termometrem do kontroli (termometr w komplecie).
Statyw na 36 butyrometrów stanowi wyposażenie dodatkowe.
Parametry techniczne
Nr katalogowy | 120-37-0xx |
---|
Custom Tab Content 1
Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options � this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether it�s a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between � possibilities are limitless.
Parametry techniczne
Opiekun produktu | Bezpośredni kontakt do osób specjalizujących się w tej grupie produktów: Daniel Kosman - tel: +48 12 261 95 14 Kontakt ogólny - tel: +48 12 261 95 00 |
---|
supporcik
PODOBNE PRODUKTY
-
Krioskopy CryoStar
Krioskopy automatyczne do oznaczania zawartości wody w przetworach mlecznych. Badanie jest wykonywane metodą pomiaru punktu zamarzania, zgodnie z normą ISO/DIN 5764. Pomiar jest realizowany według jednej z trze ...